Yleistä

Valkoiset Siivet - yrityksen palveluita ovat

Laulutilaisuudet
Kurssit yksityishenkilöille
Koulutukset työpaikoille, järjestöille ja erilaisille ryhmille
Konsultointi ja työelämän laadun kehittyminen
Henkilökohtaiset koulutukset ja yksilöohjaukset

Valkoiset Siivet - yrityksen palvelut sopivat

* yksityishenkilöille, jotka haluavat rauhoittua ja pitävät musiikin kuuntelemisesta ja laulamisesta
* vapaaehtoistyössä toimiville
* työntekijöille vuodeosastoilla, sairaaloissa, hoitolaitoksissa ja palvelukodeissa
* lasten kanssa toimiville, sylivauvojen ja pienten lasten vanhemmille ja isovanhemmille
* hoito- ja palvelutyössä toimiville sekä
* esimiestyötä ja asiantuntijatyötä tekeville

Koulutuksissa ja kursseilla kuuntelemme omaa itseä ja omia tunteita, opimme ymmärtämään hiljaisuuden ja musiikin merkityksen sekä käyttämään laulamista ja hyräilemistä oman itsen ja muiden hyvinvoinnin tukemiseksi.

Tietoa palveluista

Palveluissa käytetään Ilo Laulaa ® - menetelmää. Ilo Laulaa ® -menetelmä pohjautuu siihen, että musiikki, samoin kuin elämä, pitää sisällään kaikki tunteet.

Ilo Laulaa ® - menetelmän taustalla ovat koulutukset, yksilöohjaukset ja virkistystilaisuudet, joissa Tiina Tähdenvalo on laulanut yhdessä ihmisten kanssa ja ihmisille, nuorimmat ovat olleet sylivauvoja vanhempiensa kanssa ja vanhimmat ovat olleet ikä-ihmisiä palvelukodeissa ja hoitolaitoksissa. Monet työikäiset ovat löytäneet tavan laulaa helposti ja nauttia musiikin kuuntelemisesta sekä hiljaisuudesta. Musiikin kuuntelemisen ja laulamisen kautta saamme voimaa ja iloa arkeen.

Taustaa Valkoiset Siivet - yrityksen palveluille

Tiina Tähdenvalo on laulaja ja kouluttaja. Hän on opiskellut musiikkia musiikkiopistoissa ja yksityisopettajien opastuksella kymmenien vuosien ajan ja käyttänyt erityisesti laulamisen merkitystä palveluissaan kaikenikäisten hyvinvoinnin lisäämiseksi. Tiina Tähdenvalon levyttämiä lauluja on kuultavissa sivuilla: www.tiinatahdenvalo.fi

Tiina Tähdenvalo on perehtynyt työssään henkilöstön hyvinvointiin ja työelämän laatuun. Palveluiden jatkuva kehittäminen auttaa sekä työntekijöitä voimaan paremmin että antaa asiakkaille laadukkaita ja hyviä palveluita. Tiina Tähdenvalo on ollut vuosikymmenien ajan kiinnostunut työelämän laadusta ja sen kehittymisestä ja kouluttautunut ja pätevöitynyt laatuauditoijaksi sosiaali- ja terveysalalle.

Arvot

Keskeisiä arvoja Valkoiset Siivet - palveluissa ovat ihmisestä välittäminen, henkinen hyvinvointi ja laatu.

Tavaramerkit: Ilo Laulaa ja Ilon laulu

Valkoiset Siivet - palveluiden yhteydessä käytetään rekisteröityjä tavaramerkkejä Ilo Laulaa ® ja Ilon laulu ®. Tavaramerkkejä on lupa käyttää ainoastaan Tiina Tähdenvalon ja Valkoiset Siivet nimien yhteydessä. Luvan käyttämiseen myöntää Tiina Tähdenvalo, Valkoiset Siivet.

Tutustu

Ilo Laulaa ® - menetelmän taustaa

Ota yhteyttä, suunnitellaan teille sopiva palvelu.

Copyright © Tiina Tähdenvalo 2019 - Oikeudellinen huomautus